Vid midnatt 2020-06-16 skapade jag denna sida.

2016 startade jag min första blogg, www.kattunga-stockholm.se, en blogg om kattungar, vuxna katter, mina insatser i Ragdollklubbens styrelse och redaktörsjobbet för tidningen Trasdockan. Så gott som dagligen, fram tills för ett par månader sedan, har jag skrivit ett avsnitt varje dag.

För snart två månader sedan fick jag min cancerdiagnos och jag har nu beslutat mig för att endast sporadiskt skriva i "kattbloggen". Istället kommer jag här - tydligt och oförvanskat - att berätta om den både känslomässiga och fysiska påverkan som blivit följden av den elakartade knölen som sitter i ena halsmandeln.

Under fliken "Fram tills nu". berättar jag om det som hände från upptäckten fram tills diagnosen var fastställd. Jag har ännu inte hunnit färdigställa den sidan men jag tar en bit om sänder. 

Bloggen blir lite som en dagbok, där jag dag för dag berättar om min behandling och mitt fysiska och psykiska mående. För att det inte ska bli så "tungt" att ladda ner blogginläggen, kommer jag att gruppera dem; t.ex dag 1 - 10 resp. 10 - 20 o.s.v. På så vis blir det bara flera undersidor till bloggen (klickbara datum nedanför fliken "Blogg").

 

 

Väntrummet på strålmottagningen är kliniskt rent, tyst och det är aldrig fler än två patienter i väntrummet samtidigt

Namn*
E-postadress*
Ämne
Meddelande*